RING OS: 4041 5585

Bjarne Breinholt bygger
sin forretning på
tilfredse kunder.

Du kan få løst alle typer bygningsopgaver hos op og vores spidskompetencer ligger inden for:

 

Nybygning - tilbyggeri

Når det gælder nybyggeri, kan vi varetage alle aspekter af projektet. Vi kan agere som totalentreprenør, eller vi kan varetage delelementer af et byggeprojekt. Har du spørgsmål, så kontakt os gerne allerede i din ideface. Så har du en fagmand med på sidelinjen, også fra start. 

 

Tagarbejde

Uanset dit tag, er Bjarne Breinholt din lokale samarbejdspartner. Vi varetager alle opgaver i forbindelse med dit tag: Reparation af stormskader, udskiftning og vedligehold. Et tag er mere end bare det der ses udvendigt. Det er også selve tagkonstruktionen, som er skjult under selve taget. Også her, varetager vi alle former for opgaver. 

 

Vinduer og døre

En udskiftning af døre og vinduer, er ikke kun en pryd for øjet. Det kan også være en besparelse for pengepungen. Med nye lavenergivinduer, kan en typisk husejer spare mange penge på varmeregningen. Vi samarbejder kun med anerkendte leverandører af døre og vinduer. Lige som vores kunder, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.  

 

Køkken og badeværelse

Når det gælder køkken og badeværelse, er der meget at tage hensyn til. Vi samarbejder med de fleste køkken- og badefirmaer, og vi kan derfor varetage en udskiftning af både køkken og badeværelse. Når det gælder et nyt køkken eller bad, er det de små detaljer, der skaber helheden. Få et professionelt resultat, ved at benytte en professionel tømrer. 

Vi varetager naturligvis også vedligeholdelses- og reparationsopgaver i alle former for køkner.  

 

Reparation

Den løbende vedligehold og reparation, er også en af vores spidskompetencer. Vi varetager alle former for reparation og vedligeholdelse. Med stor faglig viden og ekspertise, løser vi opgaven hurtigt og professionelt. 

Giv os et kald og få et uforpligtende tilbud på din næste reparation. 

 

 

 

Vi kan varetage totalentrepriser, fagentrepriser og medbyg.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud. 

 4041 5585